luni, 24 august 2015

EXCLUSIV | Şi-a violat fiica timp de şapte zile

Divorţul părinţilor i-a marcat dramatic viaţa unei adolescente din Bucureşti care nu împlinise 16 ani. Supărat că soţia l-a părăsit, bărbatul a urzit un plan crunt. Timp de şapte zile şi-a batjocorit fiica sub ameninţarea că, dacă spune cuiva ceva, o va ucide!

  • Răzbunare cruntă a unui monstru părăsit de nevastă
Povestea terifiantă a Loredanei este strigătul disperat de ajutor al unuia dintre cei 111 copii şi adolescenţi care, numai anul acesta, au sunat la Asociaţia “Telefonul Copilului” şi au vorbit despre iadul în care au fost aruncaţi chiar de propriii taţi. După un divorţ liniştit, mama şi tatăl tinerei şi-au găsit fiecare rostul în viaţă. Când rănile despărţirii păreau că fuseseră lăsate trecutului, în viaţa mamei Loredanei a reapărut cel care în trecut îi fusese soţ. Cum despărţirea nu fusese una cu “scântei”, individul i-a cerut voie fostei soţii să-i ofere fiicei lor o vacanţă de neuitat în Italia.
Acolo însă, fata a trăit cel mai negru coşmar al vieţii ei. Timp de şapte zile, a devenit jucăria sexuală a monstrului care a obligat-o să bea, să-i ofere şedinţe private de striptease şi să-i satisfacă toate poftele sexuale. O săptămână şi-a siluit copila sub ameninţarea că o va ucide. La întoarcerea în ţară, Loredana a povestit toate umilinţele îndurate din partea propriului părinte, care a încercat să-şi piardă urma în Spania. A fost identificat şi urmează să fie adus în ţară pentru a fi judecat.
“Loredana nu a dorit să acceseze servicii de consiliere faţă în faţă, ci consilierea psihologică oferită la linia telefonică 116 111. Primele rezultate au apărut după două luni, când Loredana a mărturisit că e pregătită să vorbească în instanţă împotriva propriului tată”, ne-a declarat Cătălina Florea, directoarea Asociaţiei “Telefonul Copilului”.

Un sfert dintre agresori sunt taţii fetiţelor abuzate

În primele şase luni ale acestui an, la “Telefonul Copilului” - 116 111 - au fost înregistrate 11 cazuri de abuz sexual împotriva minorilor. Cifra s-a dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Statistica privind agresorii copiilor abuzaţi sexual indică faptul că taţii sunt agresorii propriilor copii în 25% din situaţii. În toate cazurile de acest gen victimele au fost fete. Grupa de vârstă a victimelor indică un procentaj de 53,10% fete din categoria 13-17 ani şi 46,90% din categoria 6-12 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu