marți, 6 octombrie 2015

Stampilat cu originalitate, stil si personalitate

Nu o data afirmam ca "ni s-a pus stampila"... Sau ca "punem o stampila cuiva"... e un fel de a pune o "eticheta" cuiva.
Sa revenim la realitate. Stampila este cel mai banal obiect prin care ne putem personaliza inscrisurile, E cea mai facila personalizare a actelor pe care le completam si le trimitem in toate directiile. Folosim toate tipurile de stampile in viata de zi cu zi, in functie de necesitati, fie ca e vorba de printer sau datiera. Si de cele mai multe ori stampila pusa pe o hartie ii da calitatea de act oficial si ii da greutate si responsabilitate pentru tot ce cuprinde sub forma scrisa.
De cele mai multe ori se folosesc stampile dreptunghiulare si/sau rotunde. Forma este si un soi de "marca" pentru actul respectiv, ca un indicator de circulatie pentru actul respectiv. Si nu numai forma stampilei cat si textul inscris pe ea, text cate trebuie sa aiba la randul sau anumite caracteristici legate de profesia posesorului si a institutiei unde acesta lucreaza.
De multe ori stampila ne caracterizeaza si pe noi ca persoana: forma, culoare, caracterul literelor, culoarea tusului folosit. Asta daca avem posibilitatea de a alege toate aceste caracteristici. Este ca o forma de respect pentru noi si pentru cei din jurul nostru.
SB7 Articol scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu