joi, 12 noiembrie 2015

Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!

O iubești. O urăști. O admiri. O renegi. O prețuiești. O bombăni de câte ori te privești în oglindă. O mie de motive să o adori și s-o detești, în același timp. Dar, cu toate astea, atunci când pielea ta este sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!
E adevarat pentru oricare dintre noi. Ne simtim bine in propria piele atunci cand se simte si ea bine. Si suferim cand si ea sufera.
Imi iubesc pielea si o urasc deopotriva. O iubesc pentru ca stiu ca ma acopera in intregime, ma reprezinta si ma apara de orice rau. O iubesc pentru ca face toate aceste lucruri chiar daca uneoori se simte neglijata, chiar daca protesteaza sau creeaza neplaceri.
Si totusi o urasc deopotriva. O urasc cand se usuca prea repede si prea intens, grabind procesul de formare a ridurilor. Nu-i nimic totusi, o voi iubi dupa ce o voi trata cu crema antirid si fermitate din gama Gerovital H3 Derma+, din prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec...Ma bazez mereu pe faptul ca sunt produse romanesti de calitate, iar raportul calitate-pret este mereu in avantajul clientilor.
Articol scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu