sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Deeply Yours

Venerat de bărbaţi şi adorat de femei, Enrique Iglesias rămâne unul dintre cele mai importante superstaruri din lume. A vândut peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă şi deţine recordul pentru locul 1 ocupat cel mai mult timp, adică 41 de săptămâni consecutive, în Bilboard`s Latin Songs Chart, cu piesa „Bailando”. Enrique a cântat pe arenele din 109 oraşe mari şi a câştigat Grammy-uri pentru piesele sale, Billboard Awards pentru vânzări şi distincţii ASCAP pentru textele sale, toate acestea propulsându-l în categoria celor mai de succes artişti spanioli din toate timpurile. După toate aceste succese în lumea muzicii, Enrique debutează cu parfumul lui Masterbrand: Deeply Yours pentru El și pentru Ea, nu numai ca răspuns la cererea fanelor, dar şi pentru a sublinia importanţa atracţiei atât de des evidenţiate în versurile sale. Deeply Yours încapsulează magnetismul irezistibil dintre două persoane care nu se pot ignora. Este, pur și simplu, puterea atracţiei. Captivantă şi interesantă. Senzuală şi pasionată.
„Pentru mine, parfumul constituie un rol esenţial în jocul pasiunii. Sunt multe moduri în care pasiunea poate să aducă oamenii împreună. Există pasiunea dintre doi indivizi, dar există, de asemenea, şi pasiunea profundă care mă apropie de fanii mei și de muzica mea. Aceste conexiuni emoţionale au devenit o sursă de inspirație pentru noile mele parfumuri, Deeply Yours pentru El şi pentru Ea.” – Enrique Iglesias
 Există mituri și mituri despre feromoni, atracție, magnetism, „chimie”. Poate ca un rol important in acest fenomen il are mirosul specific al corpului. Miros determinat in mod esential de "chimia" propriului organism si a substantelor chimice eliberate prin piele, respiratie, de intregul organism pe diverse cai. Un miros specific al corpului propriu care declanseaza in creierul celor din preajma noastra care percep acest miros, subtil sau extrem de pronuntat, tot felul de amintiri si reactii psihice al caror mecanism este adanc inradacinat, parca, in matricea genetica umana. Mirosul are un rol pronuntat in toate functiile organismului: alimentatie, prin detectarea surselor de hrana si stimularea apetitului, orientare, aparare, prin detectarea pericolului. Dar si in reproducerea umana. In speta in stimularea apetitului sexual si a excitatiei sexuale, in detectarea locului unde se poae afla un potential partener receptiv la "avansuri" de natura sexuala.
La om, pe langa mecanismele pur instinctuale, animalice, mirosul declanseaza si reactii psihice superioare. Placerea sau dezgustul olfactiv pot fi ajutate de aplicarea pe piele a unor substante odorante cu rol de stimuli olfactivi ce pot declansa mai departe reactii psihice.
Un astfel de parfum cu miros rafinat, fin, imbatator, este tipul de parfum Enrique Iglesias, in mai multe variante de Parfum Deeply Yours, cu specific masculin si feminin, parfum care poate conferi celui care il foloseste, o nota de distinctie si rafinament, ce poate constitui un punct de atractie si magnetism pentru cei din jur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu