marți, 10 noiembrie 2015

Punem lumea în mișcare. În fiecare zi.

Masina... Un rau necesar si extrem de util. Atat de necesar si de util incat de multe ori nu se poate trai si munci in conditii decente si optime si la un standard ridicat fara a dispune si a te folosi de un autovehicul.
Esti o persoana vesnic activa, mereu ocupata si intr-o continua miscare. Te trezesti dimineata si sari din pat. Dupa toate pregatirile de rutina iei startul spre munca. Normal. Ai nevoie stringenta de masina ca sa ajungi rapid, departe si la timp. Si... culmea ghinionului... Masina nu porneste. Pur si simplu nu vrea sa se urneasca.
Ce e de facut? Dupa ce am cercetat masina de-a fir a par, la prima vedere nu are nimic defect. Cel mai probabil sa fi cedat bateria. Ce e de facut totusi? Prima optiune: o duci la service. Dar cum? Nu poate fi urnita din loc fara ajutor. Poti ruga pe cineva cu masina functionala sa te ajute, sa ti-o remorcheze pana ai speranta ca va porni. Dar esti sigur ca metoda va da rezultate? Asta in cazul fericit in care veti sti cum se procedeaza. Sau chemi o platforma sa te remorcheze pana la service. Hmmm! Alti bani, alta distractie. Nimic nu e pe gratis. Si ai nevoie de masina in ziua respectiva. Chiar atunci...
A doua optiune: cumperi o baterie noua. Dar cum o cari pana la masina in conditiile in care bateria "atarna" vreo 10-15 kilograme? Nu esti sigur ca ai o constitutie chiar atat de atletica in conditiile in care esti o fire suficient de sedentara, fiind dependent de deplasarea cu masina. Si chiar daca ajungi cu bateria la masina... Cum o montezi de unul singur? Te pricepi? Si ce faci cu bateria veche? Nu o poti arunca la voia intamplarii.
Si totusi exista o optiune ideala. Sa apelezi la o firma specializata in baterii auto cu montaj la domiciliu. O asemenea firma cu activitate online dispune de o gama larga de baterii auto ieftine: baterii auto Varta, baterii auto Rombat, baterii auto Bosch, baterii auto Banner. Asa ca este de unde alege...
Articol scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu