vineri, 27 noiembrie 2015

Suplimentele alimentare - pro si contra

Recunosc ca nu sunt pretentioasa la mancare. Mai mult... Adesea chiar sunt pofticioasa, desi asta nu mi se intampla prea des. Mai precis sunt momente cand "am pofte", simt nevoia imperioasa de a manca ceva anume. Probabil ca in acel moment organismul imi da semnale ca am nevoie imperioasa de anumite elemente nutritive.
Sunt situatii in care alimentatia obisnuita de zi cu zi nu e suficienta. Organismul poate avea nevoie de ceva in plus sau in minus. In plus atunci cand exista o nevoie crescuta (deficit/consum sporit/pierderi) sau nevoia de a evita anumite alimente (intoleranta la ceva), alimentatia trebuie ajustata prin produse speciale. Si anume suplimente nutritive sau alte tipuri de produse.
Exista pe piata un producator de necontestat: Nutrivita. Iata cum poate fi el prezentat:
"Azi suntem din ce în ce mai mult expuşi la factori care au un impact negativ asupra stării noastre de sănătate: stres, alimentaţie nesănătoasă, lipsa exerciţiului fizic, poluare, substanţe chimice, factori genetici (aceştia fiind influenţaţi azi şi mai mult de contextul în care trăim).
La Nutrivita ne-am dorit, încă de la înființare, în 2007, să oferim produse de calitate, accesibile unui număr cât mai mare de consumatori români, deoarece credem că o alimentație echilibrată și un stil de viață echilibrat ajută la menținerea stării de sănătate sau la îmbunătățirea ei.
Într-o continuă dezvoltare, portofoliul nostru de produse este destinat categoriilor de consumatori care au nevoie de o nutriție specială sau care vor să consume produse pentru starea lor de bine. Mărcile Nutrivita (Isostar, Gerlinea, Gerble, Cereal Bio, Allergo, Bauckhof, Filet Bleu, Cereline) sunt lideri de inovație în segmentele în care activează, acoperind nevoi diverse, precum managementul greutății, dietele fără gluten, fără lactoza sau fără zaharuri, nutriție sportivă etc."
Intr-adevar, sunt produse care pot fi consumate pe scara destul de larga. Fie ca suplimente nutritive, fie ca produse pentru nutritie sportiva, cum ar fi  batoane proteice, shake-uri proteice, fie produse speciale: biscuiti fara gluten, produse fara lactoza, destinate persoanelor ce prezinta diverse intolerante alimentare.
Asemenea produse nutritive pot schimba vieti. Este cu mult mai usor sa tii o dieta mai speciala folosind asemenea produse. Si este cu mult mai usor sa le gasesti pe piata cu atat mai mult cu cat sunt promovate si de parteneri media:
sau de blogurile partenere:
 ecum și de bloggerii parteneri:
  • Abisurile.com – Daniela Toader, fostă participantă la SuperBlog
  • ArenaIT.net – blog colectiv, clasat pe locul I în SuperBlog 2008
  • Armonie acvatica – Cristina Lincu, ocupanta locului I în SuperBlog 2014
  • ExTraViTa.ro – blogul de călătorii și experiențe al Mirelei Șurghie, fost juriu în edițiile SuperBlog 2009 – 2012
  • mnealui.info – Christian Hertzug, locul I în SuperBlog 2012
  • Natural, ca aloe vera – Daniel Botea, castigatorul locului I in Spring SuperBlog 2015
  • Robintel.ro – Robin Molnar, locul I în SuperBlog 2011
  • Românii știu românește – Raluca Gabriela Cincu, clasată pe locul 7 în Spring SuperBlog 2013, care veghează la corectitudinea gramaticală în (super)blogosferă și nu numai
  • SexulSlab.info – Dana Lalici, locul I în SuperBlog 2013
  • TehnoCultura.ro – Manuel Cheța, locul I în SuperBlog 2010
Articol  scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu