marți, 1 martie 2016

Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson!

logo_marketonline_micIată-ne ajunși din nou la anotimpul în care soarele ne zâmbește, natura capătă culoare și, odată cu ea, florile își fac loc în birourile și casele noastre, cu ale lor miresme îmbietoare.
Primăvara înseamnă purificare, curățenie și cu siguranță pe toți ne preocupă confortul locuinței noastre și ne gândim cum să o amenajăm și s-o facem cât mai primitoare pentru noi și pentru cei dragi nouă.
Cu toții ne dorim să locuim într-o casă curată, care miroase a proaspăt, fără praf și fără parul animalelor de companie. Si dorinta aceasta cere, daca nu sacrificii, cel putin cunoasterea si aplicarea unor trucuri care sa ne faca munca mai usoara.
Imi amintesc cu drag de toti cateii pe care i-am crescut de mici. Atat de mici incat incapeau binisor in causul palmei... Mai toti erau cu parul lung. Pana a nu ma muta la apartamentul de bloc in care locuiesc acum, era simplu, caci aveau acces usor afara, la curte. Asa ca naparlirea nu punea mari probleme, caci vara stateau afara mai tot timpul, lasandu-si parul in ograda.
Problema a fost cu o catelusa pe care, iarna, o aduceam la bloc. Vara statea la curte, deci nu se punea problema curateniei. Iarna insa era teroare: desi era totusi un animal curat, iesind intotdeauna afara pentru necesitatile fiziologice, desi ii placea la nebunie sa i se faca baie, nu statea la pieptanatul sau periatul blanii. Si cum temperatura in casa era intotdeauna constanta, naparlea tot timpul. Pieptanatul i-ar fi strans mare parte din parul de prisos, dar... nu statea cu nici un chip. Numai ce simtea vreun pieptene sau o perie prin apropiere se lasa cu scandal. Asa ca ne lasam noi batuti, renuntand sa-i periem blana. In schimb se tavalea pe toate covoarele si mochetele de prin casa, lasand in urma smocuri mari si multe de par lung si des. Si nu era tocmai o placere sa strangi resturile de par de pe jos: era suficient cat sa faci toata zestrea de saltele si plapume pentru o casa intreaga.
Daca am fi avut un aspirator puternic, dar silentios si cu consum redus de energie, ar fi fost ideal. Si nu doar in acea perioada, ci ori de cate ori e nevoie sa strangi praful gros ce se depune prin toate coltisoarele casei. O varianta buna ar fi un aspirator Rohnson profesional care se poate cumpara dintr-un magazin online de aspiratoare cum este magazinul MarketOnline.ro. Aici se gaseste o gama larga de aspiratoare profesionale intr-o gama variata de oferte, promotii, reduceri, toate satisfacand si pe clientul cel mai pretentios.
rohnson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu