joi, 17 martie 2016

Racoarea din masina

Fie că este vorba de mașina proprie, mașina de la serviciu sau mașina familiei, cu toții am fost sau suntem atașați de un autoturism alături de care am trăit cel puțin o experiență frumoasă. Este deosebit de important, de aceea, ca aerul din masina sa fie proaspat, plin de caldura in timpul iernii si racoros in timpul verii.
Având în vedere că am intrat în sezonul cald și temperaturile încep să crească de la o zi la alta, apare necesitatea unei revizii a instalației de climatizare auto (care a dezvoltat peste iarna bacterii și mirosuri neplăcute), precum și, după caz, reîncărcarea cu freon a instalației de aer condiționat, dacă aceasta nu mai asigură confortul termic dorit.
Însă ce ar trebui să facem pentru a rezolva aceste probleme? Aici ne ajută specialiștii Freon-auto.com, care oferă un serviciu prompt și flexibil de servisare a instalațiilor de aer condiționat auto, cu deplasare gratuită la domiciliul sau la locul de muncă al clientului. Dacă instalația de aer condționat a mașinii nu mai răcește așa cum ar trebui sau dacă nu poți scăpa de mirosurile neplăcute din mașină, noi suntem soluția!
Avem peste 10 ani de experiență în servicii de climatizare, încărcare de freon auto și igienizare a instalațiilor de aer condiționat. Prețuri de la 49 lei și deplasare la adresa clientului pentru încărcare freon R134a în instalația mașinii și efectuarea reviziei complete a instalației AC auto, oriunde în București.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu