sâmbătă, 26 martie 2016

Rețeta unui eveniment de afaceri reușit

Intotdeauna mi-am dorit sa pot participa cu usurinta la evenimente stiintifice medicale. La nivel local, national si, de ce nu?, chiar internationale. Problema este, dincolo de costurile de organizare si de deplasare uneori destul de mari pentru posibilitatile obisnuite ale unui medic obisnuit, si poate tocmai din cauza acestor costuri destul de ridicate uneori, accentuate si de numarul destul de mic de potentiali participanti (de ce sa nu recunoastem, exista un deficit de personal destul de mare in sectorul medical, personal prost platit si, totodata, suprasolicitat!), dificultatea destul de mare in a organiza astfel de evenimente.
Pe plan local este mai usor de ajuns la astfel de evenimente, dar sunt mai greu de organizat in conditiile in care mizezi pe prezenta unui numar mic de participanti. Mult mai important este sa reusesti sa organizezi astfel de evenimente pe plan regional si mai ales pe plan national. In aceste conditii se poate face usor comunicarea intre persoane care traiesc si lucreaza la mare distanta unele de altele si care, in alte conditii, ar comunica extrem de dificil unii cu altii.
Sa incerc acum sa ma pun in pielea unui potential organizator al unei conferinte nationale pentru toti colegii care lucreaza in acelasi domeniu in care lucrez si eu. Locatia ideala: capitala. Se poate ajunge relativ usor din orice colt al tarii; de ce sa nu recunoastem, capitala are legaturi cu toate punctele din tara, oricat de indepartate ar fi. In plus, capitala ofera numeroase potentiale locatii perfect amenajate pentru orice eveniment.
Amplasat strategic în zona centrală a Bucureștiului, hotelul Golden Tulip Times oferă o gamă completă de servicii, fiind conceput să găzduiască cei mai exigenți oaspeți. Arhitectura aparte, lumina naturală și spațiul amplu, generos, individualizează camerele moderne, echipate cu acces Internet wireless, aer condiționat, cablu TV și minibar.
Centrul de conferințe și banqueting beneficiază de lumină naturală, dotări moderne și personal profesionist, conferind stil evenimentelor dumneavoastră, indiferent de provocare.
Restaurantul Good Old Times îmbină eleganța minimalistă a decorului cu rafinamentul unei bucătării de excepție. Restaurantul este amplasat central, pe Bd. Decebal, unul dintre cele mai frumoase bulevarde ale capitalei, oferind acces facil invitaților.
Sala de conferinte este extrem de spatioasa, oferind suficient spatiu pentru a cuprinde un numar mare de participanti. Complexul ofera deopotriva spatiu de cazare suficient, modern si adaptat celor mai exigente gusturi si cerinte.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu