vineri, 4 martie 2016

Suveniruri cu suflet

Considerăm că România este o ţară foarte frumoasă, care are multe de oferit atât turiştilor străini, cât şi nouă, locuitorilor ei: istorie, tradiţii, peisaje superbe şi locuri minunate de vizitat. Încercăm să transmitem aceste informaţii şi dincolo de graniţele ţării şi cum mai bine am putea face acest lucru decât prin a oferi tuturor celor care ne vizitează ţara şi nu numai un suvenir, un produs autentic românesc, unic, încărcat cu valoare sentimentală? În plus, prin suvenirele noastre de artă populară şi artizanat, susţinem şi meşterii populari şi dorim să-i ajutăm să ducă mai departe tradiţiile româneşti.
Ce poate fi mai potrivit  pentru a promova Romania? Desigur articole de arta populara, tipice tarii noastre, cum ar fi cele produse de compania Art&Craft Design. Iata povestea lor:
ArtCraftPovestea noastră a luat naştere în februarie 2003, când am deschis primul magazin în Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pe un spaţiu de 27 mp.
De-a lungul anilor, am mărit constant gama de produse, ajutaţi de suprafeţele magazinelor şi am adaptat oferta zonelor în care am deschis noi spaţii comerciale – aeroporturile din Bucureşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca.
Art&Craft Design a luat naştere din dorinţa de a oferi iubitorilor de artă populară şi de cadouri româneşti produse încărcate cu o puternică valoare sentimentală, realizate cu multa migală şi iscusinţă, cu suflet şi dedicare. Fiecare articol este ales individual de o echipă de specialişti în domeniu, fapt ce îi garantează unicitatea, calitatea şi autenticitatea.
Art&Craft Design este, în prezent, cea mai mare firmă de retail de suveniruri şi produse tradiţionale româneşti, cu o selecţie complexă de produse ce se regăsesc în toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din ţară, dar şi cu un magazin online (www.artandcraft.ro). Art&Craft Design se adreseaza unui public larg, ce cuprinde turiştii care tranzitează aeroporturile din România, colecţionarilor de obiecte tradiţionale româneşti, companiilor sau, pur şi simplu, celor care vor să ofere un cadou original, inedit.
Suntem mândri că, în prezent, suntem printre puţinele companii care luptă pentru păstrarea tradiţiilor şi valorilor româneşti dincolo de graniţele ţării; de aceea, misiunea noastră este de a transpune universul românesc într-o formă creativă şi de a-l promova unui public contemporan, prin crearea unor produse noi, autentice.
În ceea ce priveşte gama de produse, abordăm două mari direcţii:
  • Produse tradiţionale româneşti, cu rădăcini în istorie şi folclor, care au la bază legende, identitatea spaţiului, continuitatea şi apartenenţa la o lume cu tradiţie şi a căror calitate este garantată de certificatele de autenticitate care le însoţesc. Vasele din ceramică de Horezu, Baia Mare, Corund, iile, ţesăturile tradiţionale, ouăle încondeiate şi delicatesele culinare cu specific românesc sunt produse reprezentative, care transmit dincolo de graniţele ţării spiritul românesc şi păstrează vii tradiţiile din România. Procesul de realizare a acestor produse este ridicat la nivel de artă de către meşterii populari, care, prin iscusinţa lor, creează articole unice, de o frumuseţe aparte, lucrate manual timp îndelungat. Echipa noastră din departamentul de Achiziţii merge frecvent prin ţară, la Horezu, Corund, Saschiz, Breaza, Câmpina etc., de unde alege cele mai frumoase produse de artă populară şi artizanat. Avem meșteri care lucrează exclusiv pentru noi, deoarece comenzile pe care le lansăm la ei sunt foarte mari. Noi ne dorim să ajutăm și să susţinem meşterii populari şi suntem conştienţi că ei nu au o piaţă de expunere. Fără ajutor, probabil că aceştia nu ar putea exista.
  • Produse de retail Art&Craft, produse bazate pe design şi creativitate, pe spirit tânăr şi dinamism, realizate prin iniţiativă, imaginaţia, dedicarea şi performanţa echipei Art&Craft. Articolele personalizate (tricouri, genţi, pixuri, agende, portofele, portfarduri, produse din ceramică), precum şi produsele din brandurile proprii Vlăduţ’s Story, Via Delice, Happy Traveller, IRO etc., se pot constitui deopotrivă în suveniruri autentice româneşti, dar şi în idei inspirate pentru cadouri.
Noi punem accentul pe emoţie, pe profesionalism şi pe îmbunătăţirea permanentă a serviciilor şi produselor pentru clienţii noştri, având scopul de a le oferi acestora o experienţă memorabilă, în spirit românesc. Totodată, avem drept obiectiv continuu realizarea de produse noi, unice şi originale, pentru că echipa noastră face totul cu artă şi din suflet. Iar stilul pe care îl abordăm este cel care face diferenţa.




Suntem in plina luna de Martisor. Cea mai buna oportunitate de a promova traditiile si obiceiurile romanesti prin intermediul martisoarelor. Produse de Art&Craft Design, mai ales daca sunt produse hand-made, produsele provenind din colecţii Art&Craft sunt cea mai buna alegere pentru a le oferi prietenilor pe post de suveniruri dovedind autenticitate si avand un design modern si contemporan
Articol  scris pentru Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu