joi, 6 octombrie 2016

Doctori în frumusețe

Sunt femeie. Si sunt medic. Ca femeie, oricat de ocupata as fi in viata profesionala, mai ales daca vreau sa am parte si de cat mai multe avantaje si bucurii si in viata personala, cochetaria ma caracterizeaza. Imi place sa am pielea neteda si catifelata si parul curat si cu mult volum. Si incerc sa am la indemana cat mai multe ''ajutoare'' pentru a-mi atinge scopul.
In ceea ce priveste cosmeticele, urmaresc calitatea in primul rand. Si un raport calitate/pret cat mai bun: o calitate cat mai buna la un pret cat de cat accesibil. Nu cumpar deloc produsele la intamplare, ma orientez si dupa firma producatoare: o firma consacrata, cu o reputatie extrem de buna pe plan intern si pe plan mondial, o firma ale carei produse le-am verificat personal de-a lungul anilor si care mi-au priit in mod deosebit. Daca firma este 100% romaneasca si cu o traditie de decenii si daca produsele firmei respective au fost folosite si de catre alti membri ai familiei cu atat mai mult ma simt tentata sa folosesc aceste produse.
Doar cateva firme au corespuns pana acum criteriilor si nevoilor mele. Dintre acestea cel putin doua sunt romanesti: Farmec (din Cluj Napoca) si Gerovital.

Lansate cu ma bine de 45 de ani în urmă, cosmeticele Gerovital reprezintă prima gamă anti-age din lume. Povestea brandului românesc a început în 1967, atunci când Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale, a încredințat formula Gerovital H3 companiei Farmec pentru a fi unicul producător al cosmeticelor care au făcut istorie.
Farmec a lansat prima linie de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, creată în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății, pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului. Purtând emblema Pharmaceutical Concept, gama este destinată farmaciilor, oferind consumatorilor soluţii cosmetice de înaltă performanță.
Gerovital, Doctor în frumusețe, reprezintă garanția inovației și a calității, iar noile produse din gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan certifică clinic eficienţa produselor.
In plus, gama de produse Gerovital prezinta avantajul ca sunt hipoalergenice, fara chimicale de tipul parabenilor sau colorantilor, testate sub control dermatologic. Asta confera siguranta folosirii indelungate fara pericolul instalarii unor afectiuni nedorite.
Dintre produsele Gerovital, cel mai frecvent folosite in familie au fost folosite cremele, in special cremele pentru fata si maini, acestea fiind zonele cele mai expuse ale pielii si cele care sufera cel mai mult in urma intemperiilor vremii de afara sau in urma agresiunilor din timpul activitatilor zilnice din gospodarie si din activitatea profesionala. Fie ca sunt produse de curatire a pielii, fie ca sunt produse hidratante sau nutritive, aceste produse se cer folosite zilnic sau aproape zilnic.
Pe locul imediat urmator, dar de importanta sensibil egala, sunt produsele destinate ingrijirii parului. Scopul folosirii acestor produse este de a mentine parul curat, rezistent la rupere, fara tendinta excesiva de cadere, fara tendinta de a se ingrasa excesiv sau de a ramane uscat, fara tendinta de formare a matretii.
Daca ar fi sa aleg cateva produse, mi-ar fi, sincer, destul de greu. In ceea ce priveste ingrijirea parului, deoarece am parul extrem de fragil, rar, cu firul extrem de subtire, as opta, de pilda, pentru un tratament anticadere. Acesta m-ar ajuta extrem de mult pentru a-mi mentine parul puternic si rezistent, chiar daca nu il supun vopsirii sau ondularii, care sa il deterioreze foarte mult.
Pentru piele as opta pentru creme intens hidratante si nutritive. Cum pielea mea are o tendinta puternica de uscare, mi-ar prii extrem de mult crema de corp pentru piele uscată, pe care as avea tendinta de a o aplica chiar de mai multe ori pe zi la nevoie.
Consider gama de produse Gerovital ca fiind prima linie de produse dermatocosmetice, cuprinzand produse românești de calitate deosebita, pe care le voi folosi mereu si le voi recomanda cu caldura oricarui prieten.
gerovital-derma3
gerovital-derma2 
Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu