joi, 24 noiembrie 2016

AVBS CREDITează promovarea online

AVBS CREDITÎnființată în 2007, compania de brokeraj bancar AVBS Credit s-a concentrat pe două direcții: soluțiile de creditare personalizate și sistemul de franciză. În prezent, AVBS Credit deține peste 70 de francize în toată România, iar brokerii de credite AVBS, experți în domeniul financiar-bancar, identifică rapid cele mai bune soluții de finanțare și întocmesc dosarele de creditare pentru clienții care apelează la serviciile noastre gratuite.
Visează… obține cu AVBS un credit rapid, card de credit, credit de nevoi personale cu sau fără garanție imobiliară, credit IMM, credit ipotecar, credit Prima Casă sau o refinanțare de la una dintre cele peste 25 de instituții financiare cu care suntem în parteneriat.
AVBS Credit este o companie de brokeraj bancar. Activăm pe piața financiar-bancară din România din anul 2007, deținem peste 70 de francize în toată țara și suntem în parteneriat cu peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România.

Creditul IMM se împarte în 3 subcategorii de credite: overdraft și linia de credit, credit pentru capitalul de lucru și credit pentru investiții. Creditele IMM au în comun faptul că se acordă doar persoanelor juridice, au valori mari și foarte mari și pot fi folosite în scopuri multiple.
Prin intermediul împrumuturilor pentru afaceri se pot achiziționa imobile, se pot construi clădiri, se pot face renovări și/sau modernizări ale sediilor, se pot achiziționa echipamente tehnologice pentru procesele de producție, se pot plăti diverse datorii la Bugetul de Stat sau se pot refinanța alte credite contractate anterior, se pot plăti salarii și, bineînțeles, se pot face numeroase investiții.

În principiu, creditele IMM ajută la dezvoltarea afacerilor, la creșterea întreprinderilor mici și mijlocii.

Creditul rapid se află la polul opus creditului IMM. Este un microcredit care se poate contracta doar cu buletinul și fără adeverință de venit, în doar câteva ore de la emiterea cererii de creditare. Împrumutul rapid este un credit prin intermediul căruia se pot accesa sume mici de bani și se acordă pentru o perioadă scurtă de timp, pentru 30-45 de zile. Cel mai mare avantaj pentru acest tip de împrumut este faptul că nu se plătește dobânda pentru primul credit contractat. Dobânda se percepe de la al doilea împrumut.
Dacă ți s-a stricat laptopul, trebuie să mergi la un consult medical, trebuie să-ți plătești urgent întreținerea, vrei să faci un cadou frumos cuiva drag, ai nevoie de o imprimantă sau pur și simplu ai rămas fără bani, atunci creditul rapid este soluția. Printr-un simplu apel telefonic poți împrumuta până la 1500 lei folosind doar buletinul. Nu sunt necesare documentele justificative, însă debitorul trebuie să aibă un venit, indiferent de sursă.

Creditul rapid ajută la soluționarea problemelor urgente, care nu mai suferă amânare și care se pot rezolva prin intermediul unor sume relativ mici de bani.

 AVBS Credit deschide porțile unei oportunități incredibile:

Visează… obține cu AVBS un Smart Job!

iValori: integritate, seriozitate, profesionalism?

iExperiență în domeniul financiar?

iȘansa să te dezvolți acum cu AVBS și să-ți personalizezi propriul venit.

Primul venit, primul servit, iar la AVBS portofelul ți-e împlinit!

 


Creditele IMM pot fi un instrument de lucru extrem de util. Pot fi acea gura proaspata de oxigen necesara pentru infiintarea unei afaceri  extrem de prospere daca ai  inteligenta sa investesti intr-o piata cu potentiale surse de castig. Dar pentru a fi cunoscute de catre potentiali clienti, acestea trebuie sa fie promovate pe diverse cai, fie prin intermediul diversilor parteneri media, cum ar fi:
fie prin intermediul unor bloggeri creativi si cu mare penetranta in mediul online:

  • Amalia Marinescu (Goleanu), câștigătoare a rolului de partener media la ultima probă din Spring SuperBlog 2016;
  • ArenaIT.net – blog colectiv, clasat pe locul I în SuperBlog 2008
  • Armonie acvatică – Cristina Lincu, ocupanta locului I în SuperBlog 2014
  • CalatoriaPerfecta.ro – participant la edițiile anterioare SuperBlog, actualmente juriu;
  • Craiova pe blog. Natural – Daniel Botea, câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015;
  • Cristina din Moinești – Cristina Chifu, participantă la edițiile anterioare SuperBlog, câștigătoare a rolului de partener media la ultima probă din Spring SuperBlog 2016;
  • ExTraViTa.ro – blogul de călătorii și experiențe al Mirelei Șurghie, juriu;
  • Înșiră-te mărgăritare – Adriana Tîrnoveanu, locul II în Spring SuperBlog 2016;
  • Litere Stacojii – Alina Gheorghe, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2016, juriu;
  • mnealui.info – Christian Hertzug, clasat pe locul I în SuperBlog 2012;
  • Nimicuri fantezii – Cornelia Crina Popa, câștigătoarea trofeului SuperBlog 2015;
  • O Pisică Neagră – Georgiana Mihăilă, participantă la edițiile anterioare SuperBlog, actualmente juriu;
  • Robintel.ro – Robin Molnar, clasat pe locul I în SuperBlog 2011
  • SexulSlab.ro – Dana Lalici, câștigătoarea trofeului SuperBlog 2013, juriu;
  • Sweet&Salty – Em Sava, clasată pe locul 10 în Spring SuperBlog 2016, câștigătoare a rolului de partener media la ultima probă din Spring SuperBlog 2016;
  • TehnoCultura.ro – Manuel Cheța, câștigătorul trofeului SuperBlog 2010;
  • Tulips & Sparkles  – Bianca Alexandra Bîzîiac, ocupanta locului I în Spring SuperBlog 2014, juriu.

Ce este/înseamnă un broker financiar-bancar?

Ce este/înseamnă un broker financiar-bancar?Brokerul financiar sau așa cum mai este numit în lumea bancară, broker de credite bancare, este un specialist în domeniul financiar-bancar, care oferă servicii GRATUITE de brokeraj bancar*.
Brokerul de credite bancare reprezintă, pe scurt, expertul financiar care îți va oferi în mod gratuit, cele mai bune soluții de finanțare, personalizate, concepute astfel încât să îți satisfacă nevoile financiare, dar care să nu depășească statutul tău economic.

Brokerul financiar NU te împrumută el însuși cu bani, ci intermediază procesul de creditare între tine și instituțiile bancare și non-bancare din portofoliul companiei de intermedieri credite bancare unde brokerul este angajat sau deține o franciză. Fiecare companie de brokeraj bancar deține parteneriate cu un număr mai mic sau mai mare de instituții bancare și non-bancare.
Brokerul de credite bancare NU percepe comision de la clienți. Așadar, serviciile pe care brokerul financiar ți le oferă sunt gratuite, pentru că brokerul de credite este plătit de instituțiile bancare și non-bancare pentru intermedierea fiecărui credit. Pentru fiecare dosar de creditare aprobat și pentru fiecare client adus băncilor, brokerul financiar primește la sfârșit de lună un comision de la bănci.
Dacă te întrebi ce înseamnă un broker financiar, află că acesta reprezintă siguranța financiară a viitorului tău. Tocmai pentru că domeniul financiar bancar este foarte puțin cunoscut de publicul larg, iar instituțiile bancare și non-bancare schimbă periodic structurile și caracteristicile fiecărui tip de credit, brokerul financiar, fiind un expert în domeniu și mereu la curent cu noutățile, îți va oferi cele mai bune soluții pentru TINE. Brokerul de credite este precum o umbrelă pentru vremea rea. Umbrela te apără de ploaie și de eventualele răceli. Brokerul de credite te finanțează cu produse bancare personalizate și te apăra de eventualele neplăceri care ar putea să apară pe viitor. Brokerul este scutul tău împotriva unui viitor financiar incert.
Când vrei să contractezi un credit, brokerul financiar se asigură că alegi și obții cea mai bună soluție de finanțare pentru tine. Ba mai mult decât atât, se asigură că vei putea achita creditul fără ca nivelul tău de trai să aibă de suferit. Așadar, brokerul de credite îți obține banii de care ai nevoie și ia toate măsurile pentru ca tu să îi înapoiezi în timp util, conform contractului de creditare, dar fără să faci rabat de la calitatea propriei tale vieți.
Ce servicii oferă un broker financiar?
Brokerul de credite oferă servicii de brokeraj bancar, iată care sunt acestea:
1. Îți expune toate ofertele de creditare existente în acel moment pe piața bancară din România și o face pe înțelesul tău, fără să te încurce cu termeni bancari greoi.
2. Îți face un scoring preliminar. Scoringul preliminar reprezintă o formulă matematică, pe baza căruia tu obții un anumit punctaj conform statutului tău economic, profesional și familial. Pe baza acestui punctaj, programul care realizează scoringul îți dezvăluie ce tip de credit poți obține, care este suma de bani pe care o poți obține și care sunt băncile și IFN*-urile care te pot finanța.
3. Te informează. Brokerul financiar îți spune care este cea mai bună soluție de creditare pentru tine și care sunt eventualele riscuri, dacă acestea există, la care te expui. Nu există clauze secrete sau informații nedezvăluite. Tu afli întotdeauna adevărul.
4. Îți întocmește dosarul de creditare. Nu mai pierzi timpul, nu mai stai la cozi interminabile la bancă, nu te mai stresezi din cauza dosarului de creditare. Brokerul îl pune la punct pentru tine, astfel încât acesta să fie aprobat și tu să-ți primești banii.
5. Îți depune dosarul de creditare la banca aleasă. Exact, nici măcar acum tu nu mai trebuie să te stresezi. Brokerul depune dosarul și tot el te informează despre evoluția procesului de creditare.
6. Negociază pentru tine termenii contractului de creditare. Brokerul financiar poate să obțină, în funcție de fiecare instituție bancară în parte, o dobândă mai mică, micșorarea comisioanelor bancare și chiar eliminarea în întregime a taxelor.
7. Îți urmărește constant dosarul de creditare. Brokerul de credite se interesează pentru tine de modul în care se desfășoară procesul de creditare și pistonează lucrurile astfel încât tu să îți primești banii în cel mai scurt timp.
8. Te însoțește la bancă atunci când se semnează contractul de creditare. Nici măcar în ultima clipă brokerul de credite nu te lasă singur. Te însoțește și se asigură că tu primești exact ce ai cerut, conform condițiilor de creditare stabilite inițial.
9. Refinanțare. Dacă ai apelat la un broker financiar și acesta ți-a obținut creditul dorit, atunci înseamnă că ești în baza de date a brokerului respectiv. Rămâi clientul lui. Când apar oferte noi și avantajoase, brokerul de credite bancare te contactează pentru a-ți prezenta noutățile. Printre aceste noutăți se află de obicei soluții de refinanțare care ți-ar putea ușura creditul deja contractat.
10. Totul este gratuit. Toate aceste servicii NU îți scot niciun ban din buzunar! Contractarea unui credit prin intermediul unui broker financiar NU TE COSTĂ NIMIC. Comision 0% pentru tine!
Concluzie!!! Brokerul financiar înseamnă pentru tine un LUX care NU costă! Nu-i păcat să nu profiți?!
Brokeraj bancar = servicii de intermediere credite bancare între debitori și bănci.
IFN = instituție non-bancară.
Toate tipurile de credite, extrem de utile in situatii specifice, pot fi promovate eficient in functie de calea de promovare aleasa. In massmedia, se pot transmite emisiuni de profil in care invitatii,persoane de specialitate, pot prezenta in detaliu avantajele fiecarui tip de creditare. Atat in massmedia cat si in mediul online se pot promova spoturi publicitare inteligent concepute care sa poata fi distribuite si difuzate in "zone" extrem de accesibile si accesate de public, astfel putand fi urmarite de cat mai multe persoane, potential clienti. In mediul online mai este prezent un avantaj: orice informatie (spot publiicitar, banner, articol de blog) poate fi distribuita in retele de socializare unui numar din ce in ce mai mare de persoane, posibilitatea de distributie crescand exponential. Astefel, orice persoana careia i s-au parut utile informatiile primite le poate distribui tuturor prietenilor carora le-ar putea fi, la randul lor, utile.
Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu