duminică, 13 noiembrie 2016

CELEBREAZĂ CU BUCURIE! Momente unice, în restaurantele Oliviers și Citroniers

Residence Hotels vă prezintă restaurantele Oliviers și Citroniers, aflate în incinta Hotelului Arc de Triomphe, respectiv a Hotelului Domenii Plaza. Respectând designul interior și atmosfera caldă a hotelului boutique, cele două restaurante reprezintă acel loc deosebit în care oamenii se întâlnesc în momentele care le pot defini destinul – o nuntă, un botez, o aniversare sau chiar o promovare la serviciu.
Ne dorim să spargem tiparele. Nu suntem numai un restaurant de hotel, reprezentăm mai mult de atât. Putem fi gazdele voastre și pentru un mic dejun delicios, un prânz proaspăt sau acel loc liniștit pentru o cină în oraș, după o zi de muncă. Meniul celor două restaurante este unul diversificat și oferă preparate atât din bucătăria mediteraneană, cât și din cea internațională sau tradițională. Ingredientele folosite sunt bio, iar toate deserturile sunt făcute în casă.
Citroniers. Oliviers. O călătorie culinară de neuitat!
 Deseori, echipa restaurantelor Oliviers și Citroniers, asistă la evenimente emotionante, de la aniversări în familie până la sărbătorirea unei realizări importante. Si nu numai ca asista, ci se implica din plin in realizarea unei atmosfere de neuitat, propice realizarii unor momente deosebite.
Oricare dintre aceste restaurante ar putea fi scena celebrării unui moment important sau, pur si simplu, ar putea fi locul perfect pentru a mânca în oraș, fie micul dejun, prânz sau cină. De la inceput esti intampinat de un decor select, fie ca este vorba de restaurantul Oliviers:

 sigla-oliviers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu