marți, 22 noiembrie 2016

Dăruiește FARMECul Crăciunului

Daca cineva m-ar intreba care este sarbatoarea mea preferata, as raspunde aproape fara nici o ezitare: Craciunul. De ce? Pentru ca simt ca totul are un farmec aparte: peisajul de vis, cu dantelaria de promoroaca care imbraca crengile golase, cu dantelaria de gheata desenata de mainile infrigurate ale gerului pe ferestre, murmurul tremurat al colindelor cantate sub fereastra, parfumul de mere coapte si scortisoara, aroma cetinii de brad impodobita cu globuri, beteala si lumanarele aprinse, licarind mai timid ca stelele cerului ce vestesc nasterea unui prunc.
Pe langa toate acestea, ador atmosfera de poveste. O poveste a unui mos bun, bland si darnic, cu parul si barba albe, ca presarate cu ninsoarea unei pudre dulci de zahar, un mos cu sacul plin de daruri pentru toti cei cu suflet de copil. Ador insasi ideea de cadou, fie ca primesc cadouri, fie ca le ofer. Si asta pentru ca ador ideea ca orice cadou e ca un transfer de suflet si iubire intre cel care il ofera si cel care il primeste. Si tocmai acum pot face mai intens ceea ce ador: ideea de a darui, odata cu un cadou simplu, o parte din sufletul meu, care sa aduca bucurie in sufletul si in privirile celor dragi.
Primul om drag pentru care as putea fi un Mos Craciun aducator de cadouri este propriul meu tata, cea mai apropiata persoana care mi-a ramas alaturi inca de la nastere. As alege pentru el ceva practic si util: o caseta-cadou de produse cosmetice oferite de Farmec. Casetele-cadou au fost concepute de specialiștii Gerovital pentru toți cei care doresc să ofere celor dragi produse cosmetice de cea mai bună calitate, pentru îngrijirea zilnică.
Acestea conţin atât produse pentru îngrijirea tenului, cât şi produse destinate îngrijirii corpului și părului.
Sunt atenți la nevoile consumatorilor noștri și încearcă să le fie aproape în ocazii speciale, oferindu-le șansa de a face bucurii celor dragi. Astfel, casetele-cadou reprezintă un cadou practic, ușor de utilizat, la un raport corect preț-calitate, ideal pentru a fi oferite celor dragi, de Crăciun.
Ca barbat, i s-ar potrivi borseta cadou Gerovital H3 Men Active, continand trei produse:
 
Cele trei produse fac parte din acele categorii de produse pe care le foloseste extrem de des pentru igiena personala. Sunt produse de marca, de calitate verificata in timp in familia noastra, si sigur ii vor face o placere si o bucurie deosebita.
Mi-as dori din tot sufletul sa ii vad expresia de imensa bucurie si de surpriza intiparita pe fata. Ar fi o bucurie si pentru mine sa simt ca i-am oferit ceva ce si-ar fi dorit sa primeasca cu orice ocazie sau, mai ales, fara o ocazie deosebita. Doar sa stiu ca se simte rasfatat cu iubire, cel putin cu atata iubire cat a oferit in decursul intregii sale vieti.
Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu