sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Reţeta unei vieţi sănătoase

Un stil de viata sanatos este un concept extrem de complex si de amplu. Alimentatie corecta, hidratare adecvata, miscare si oxigenarea organismului, toate cuprinse intr-un ansamblu de actiuni cu efect benefic asupra intregului organism.
Ritmul vieţii devine tot mai agitat şi ne este din ce în ce mai greu să luăm toate mesele în tihnă, cum făceau bunicii noştri odinioară. Cu atât mai important este însă să ne asigurăm un stil de viaţă sănătos chiar şi în cele mai pline zile.
Sano Vita sprijină acest demers prin produse prezente azi in majoritatea magazinelor alimentare din ţară. Nu ne dorim numai să alegi să fii sănătos, ci şi să te ajutăm, să îţi usuram această alegere.
„Considerăm o onoare, dar şi o datorie să punem pe piaţa românească produse care pot determina formarea unui stil de viaţă echilibrat (prin consolidarea obiceiurilor alimentare bune), contribuind astfel la îmbunătăţirea stării de sănătate a semenilor noştri.” – acesta este principiul sub care Sano Vita îşi desfăşoară activitatea pe piaţa românească încă din anul 1995.
sanovita 
 Alimentatia cat mai aproape de ideal este cu produse cat se poate de diverse. Ce poate fi mai bun la micul dejun decat o masa care sa ofere cele mai bune surse de energie pentru un efort sustinut pentru intreaga dimineata: musli sau cereale integrale in asociere cu lapte, sucuri de fructe sau alte bauturi hranitoare.Totul este bun, gustos si hranitor.
Vremea pranzului soseste pe nesimtite si cat se poate de rapid. Foamea trebuie potolita, dar nu cu produse tip fast food sau junk food, ci cu produse sanatoase, hranitoare si de calitate. Supe sau ciorbe completeaza necesarul de lichide, vitamine si minerale. Se poate continua cu produse de baza, paste combinate cu boabe sau produse din soia. Atat la desert cat si la gustarile dintre mese se pot folosi fructe diverse, nuci, seminte.
Pentru persoanele ce se feresc sa ia in greutate se pot folosi produse diverse bogate in fibre, hranitoare si deosebit de satioase, dar care nu au un aport foarte mare de calorii. Acestea ajuta si la stabilirea unui tranzit intestinal normal, care sa permita eliminarea tuturor reziduurilor toxice din organism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu