sâmbătă, 31 octombrie 2015

Arafat: La nivelul ISU, nu există nicio solicitare de autorizare a activităţii în urma căruia s-a produs incendiul

31 Oct 2015 - 08:44
Arafat: La nivelul ISU, nu există nicio solicitare de autorizare a activităţii în urma căruia s-a produs incendiul
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că la nivelul ISU Bucureşti nu figurează niciun document, nicio solicitare, pentru derularea activităţii care se desfăşura la clubul Colectiv din Capitală, unde vineri seară s-a produs un incendiu în urma căruia au decedat 27 de persoane, iar alte circa 150 au fost rănite.

"La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, nu figurează la acest moment niciun document, nicio solicitare pentru autorizarea activităţii care se desfăşura în locaţia respectivă. Mai mult nu am să intru în detalii pentru că este o anchetă care este în mers. Nu e normal, am verificat dacă era emisă o autorizaţie din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti şi al judeţului Ilfov şi nu există documente la acest moment care să fie depuse, solicitate, să fie cerut un punct de vedere sau o aprobare din partea ISU", a declarat Raed Arafat, sâmbătă dimineaţa, după reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Procurorul venit la locul incendiului de la clubul Colectiv din Capitală a precizat, sâmbătă dimineaţă, că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a deschis deja un dosar penal, iar în cursul acestei zile, la sediul Institutului de Medicină Legală (IML), se va desfăşura procedura de identificare a victimelor.

Agerpres
Citeşte mai multe despre:   raed arafat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu