joi, 22 octombrie 2015

CE FACE LULUTZA DUPA CE „DOAR A VISAT CA-I SEXY” - Jurnalistul Ion Cristoiu dezvaluie strategia „Binomului DNA-SRI”: „Da in Elena Udrea ca sa inteleaga Traian Basescu!... Ori de cate ori Kovesi se scoala cu fata la cearsaf, deoarece doar a visat ca-i sexy, iar Florian Coldea e suparat ca nu-i ies stelele de pe epoleti la numaratoare, vine un comunicat de arestare a Elenei Udrea... Perechea Florian Coldea-Codruta Kovesi m-ar aresta maine daca ar putea”


Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, intr-un editorial pe blogul propriu cristoiublog.ro, ultima miscare a DNA impotriva Elenei Udrea. Este vorba despre cel de-al treilea dosar deschis impotriva protejatei lui Basescu, in care parchetul anticoruptie cere arestarea Elenei Udrea.
In editorialul intitulat ”Binomul SRI-DNA da in Elena Udrea ca sa inteleaga Traian Basescu!”, Ion Cristoiu sustine ca Elena Udrea a devenit arestatul de serviciu din clasa politica. In acest sens, jurnalistul afirma ca de fiecare data cand sefa DNA se „se scoala cu fata la cearsaf, deoarece doar a visat ca-i sexy, iar Florian Coldea e suparat ca nu-i ies stelele de pe epoleti la numaratoare, vine un Comunicat DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea”.
In ceea ce-l priveste, Ion Cristoiu afirma ca perechea Florian Coldea-Codruta Kovesi l-ar aresta maine daca ar putea.
Iata editorialul lui Ion Cristoiu:
Binomul SRI-DNA da in Elena Udrea ca sa inteleaga Traian Basescu!
Stirea potrivit careia Binomul SRI-DNA cere o noua arestare preventiva a Elenei Udrea si-i deschide un alt dosar penal menit a dovedi ca Evenimentul zilei e un ziar manipulat de Elena Udrea, in timp ce Digi Tv, televiziunea de suflet a SRI, e manipulata doar de profesionalism, nu m-a surprins.
Elena Udrea e arestatul de serviciu din clasa noastra politica. Ori de cate ori Codruta Kovesi se scoala cu fata la cearsaf, deoarece doar a visat ca-i sexy, iar Florian Coldea e suparat ca nu-i ies stelele de pe epoleti la numaratoare, vine un Comunicat DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea.
Comunicatul DNA, cantat de Divizia Presa a Binomului SRI-DNA, noua noastra Securitate, condusa insa nu de la ambasada Uniunii Sovietice la Bucuresti, ci de Ambasada SUA la Bucuresti, putea fi dat lunea asta sau lunea viitoare, ca oricum Liviu Dragnea, sfatuit de Vasile Dancu, ideologul SRI, ar fi cerut parlamentarilor PSD sa voteze ridicarea imunitatii.
De ce a fost dat fix marti, 20 octombrie 2015?
Mai intai pentru a stinge scandalul pozei in care Dan Mihalache, adevaratul presedinte al Romaniei, a fost surprins horcaind cu cracii in sus, ca un ins din imprejurimi la bodega de la soseaua nationala.
Va imaginati ce haz s-ar fi facut marti seara la toate televiziunile – cu exceptia celei care o coafeaza zilnic pe Carmen Iohannis, Realitatea Tv – de aceasta ipostaza desucheata, unica in istoria societatii romanesti. Mai doarme omul la o manifestare internationala, dar nici chiar asa, cu cracii in sus, ca si cum tocmai atunci ar fi iesit din pivnita.
A jucat un rol important, decisiv chiar, in noul Spectacol regizat de Binom pentru prosti, ziua de miercuri, 21 octombrie 2015.
In presa a aparut ca stire urmatoarea invitatie lansata de Traian Basescu:
'Romanii care vor sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu sunt invitati sa vina miercuri, la ora 19.30, in fata Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Intre orele 20.00-22.00, presedintele va dialoga si va raspunde intrebarilor celor prezenti.
Presedintele Traian Basescu va participa in calitate de invitat special la lucrarile Congresului Partidului Popular European, care vor avea loc la Madrid, joi 22 oct.'
Nu cred ca trebuie sa insist pe pericolul mortal intruchipat de acest moment pentru Rata mecanica de la Cotroceni si pentru Sistemul care a suit-o in fotoliul de la Cotroceni ca intr-un cuibar fara oua, pentru ca e stearpa.
In timp ce Rata mecanica sta la Cotroceni, macanind de ciuda ca PPE n-o face vicepresedinta pe Alina Gorghiu, noua Elena Udrea a României, Traian Basescu merge la Congresul de la Madrid si, culmea! isi permite sa-i invite pe romanii din Spania sa stea de vorba cu el! Asta desi Traian Basescu merge (culmea!) fara Carmen Iohannis – Ravasitoarea.
Spectacolul regizat de Binomul SRI-DNA a avut o tripla tinta in privinta acestei provocari a lui Traian Basescu:
1.Credinta ca Traian Basescu va reactiona atacand Statul de drept; ceea ce ar fi dat rau la Congres, interpretat ca o deraiere a fostului presedinte, pentru ca i-a fost inhatata Favorita. Traian Basescu s-a prins de capcana si, la intrebarile presei, a raspuns destul de prudent fata de altadata:
'Sunt convins ca Elena Udrea va avea argumente in instanta. Am convingerea ca nu a facut astfel de interventii. In guvernul Boc a fost o adevarata vanatoare pe baietii destepti. Eu nu ma simt vizat de niciun dosar pentru ca stiu sigur ca in activitatea mea nu au existat ilegalitati'.
2.Contracararea loviturii mediatice pe care ar fi dat-o Traian Basescu in detrimentul Ratei mecanice.
3.Blocarea Evenimentului zilei, una din gurile de foc ale lui Traian Basescu. Nu intamplator Divizia Presa a SRI, condusa de Dan Tapalaga, s-a si napustit asupra ziarului pentru a arata lumii ca e al Elenei Udrea, in loc sa fie al Codrutei Kovesi.
Daca prima tinta n-a fost atinsa, a doua a fost indeplinita cu brio. Prin interventia Baiatului de mingi al SRI, Liviu Dragnea, Parlamentul s-a grabit sa purceada la procedurile de ridicare a imunitatii parlamentare a Elenei Udrea. Spectacol garantat la televiziunile de stiri, pentru a nu mai fi loc si pentru spectacolul Traian Basescu da sah Ratei mecanice de la Cotroceni.
Nu ma pot pronunta asupra celei de a treia tinte. Pot spune numai atat. De multe ori l-am sfatuit pe Dan Andronic sa renunte la colaborarea mea de editorialist al ziarului, avand in vedere ca perechea Florian Coldea-Codruta Kovesi m-ar aresta maine daca ar putea. De fiecare data, Dan Andronic nu numai c-a zis nici vorba de asa ceva, dar, mai mult, m-a rugat sa raman cu editorialul zilnic la ziar.
Oricum, cu prilejul atacului la care e supus ziarul de Binomul SRI-DNA, reinnoiesc sfatul de a renunta la mine!”.
Accesari:2026

Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu