duminică, 25 octombrie 2015

Nu STIAI ASTA despre ZODIA TA! PUTEREA Supranaturala a fiecarei ZODII



Astrele ne influenteaza zilnic,  iar fiecare zodie pe langa latura spirituala are si o putere supranaturala.

1. Berbec

Este clar ca intuitia este puterea ta supranaturala. Tocmai de aceea reusesti sa iei mereu cele mai bune decizii, chiar daca nu cunosti toate datele problemei. Asa ca, asculta-ti inima si vei reusi sa eviti mereu cele mai neplacute situatii.

2. Taur

Ai o relatie foarte puternica cu natura si reusesti sa percepi pana si cele mai mici modificari. De asemenea, simti atunci cand ceva rau se apropie. Daca cineva poate simti cutremurele si cataclismele, tu esti aceea.

3. Gemeni

Esti obsedata de viitor si poti prevedea, cu o precizie uimitoare, ce se va intampla. Din pacate, esti o persoana mult prea rationala si de multe ori ai tendinta de a-ti inhiba acest dar. Lasa la o parte prejudecatile si incearca sa-i ajuti pe ceilalti cu sfaturile tale. Poti sa prevezi actiunile celor din jur fie pentru ca ajungi sa ii cunosti foarte bine, pentru ca ai o capacitate speciala in acest sens.

4. Rac

Se pare ca telepatia functioneaza foarte bine in cazul tau, mai ales atunci cand vine vorba de cei cu care ai o conexiune sentimentala puternica. Fie ca este vorba despre iubit, familie sau prieteni, reusesti mereu sa simti ceea ce simt si ei, chiar daca nu sunt langa tine, iar acest lucru se petrece gratie acestui dar.

5. Leu

Ai o capacitate extraordinara de persuasiune, tocmai de aceea iti este foarte usor sa cuceresti si sa controlezi oamenii din jurul tau. Aproape toti cei din jurul tau sunt fermecati de felul tau de a fi. Tocmai de aceea esti un lider innascut, iar ceilalti par sa te urmeze si sa fie de partea ta, indiferent se situatie.

6. Fecioara

La fel ca si in cazul Berbecului, intuitia functioneaza foarte bine pentru acesti nativi. Nu de putine ori ai premonitii care se adeveresc, in cele din urma. Ai reusit sa-i uimesti deseori pe cei din jur cu acest dar.

7. Balanta

Pe tine nimeni nu reusesti sa te insele. Iti dai seama din prima cu ce fel de oameni ai de a face si poti vedea tot ce este mai bun sau mai rau in ceilalti. Este ca si cum nimeni nu ar putea purta o masca atunci cand are de a face cu tine. Instinctul tau te ajuta sa vezi oamenii asa cum sunt, dincolo de aparente.

8. Scorpion

Ai capacitati extrasenzoriale deosebite si reusesti sa percepi mesaje care vin din alte lumi, chiar daca nu realizezi de multe ori, ceea ce faci. Foarte multi nativi au capacitati paranormale, reusind sa ia legatura cu spiritele persoanelor care au murit.

9. Sagetator

Persoanele nascute in aceasta zodie au o legatura speciala cu spiritualitatea, iar credinta lor este foarte mare. Orice ar fi, sunt convinse ca divinitatea le va ajuta, tocmai de aceea, acesti nativi reusesc sa "mute muntii din loc", gratie credintei lor.

10. Capricorn

Reusesti sa iei legatura cu lumea astrala, prin intermediul viselor tale, tocmai de aceea primesti mesaje foarte importante, in timpul somnului. In timp, vei invata sa le descifrezi, iar in acest fel vei reusi sa intelegi mai bine de ce ti se intampla anumite lucruri.

11. Varsator

Empatia este puterea ta supranaturala si cu ajutorul acestei capacitati reusesti sa-ti dai seama foarte bine ce simt ceilalti. E ca si cum ai putea sa experimentezi starile lor, iar in acest fel le intelegi emotiile si sentimentele.

12. Pesti

Premonitiile, visele sau sentimentele prevestitoare se numara printre "armele" tale secrete, iar semnul tau zodiacal este cel mai "spiritual". Datorita acestor daruri, reusesti sa intelegi mai bine viata, iar evenimentele neprevazute nu te gasesc nepregatit. E ca si cum cineva ti-ar dicta ce trebuie sa faci, pas cu pas.




Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu