joi, 22 octombrie 2015

Un șut în fund, un pas înainte! Visurile profesionale ale lui Bebe Cotimanis sunt pe cale să se împlinească după eliminarea din juriul «Românii au talent» | EXCLUSIV

Plecarea lui Cotimanis de la “Românii au talent” a stârnit un val gigantic de speculaţii. Practic, actorul a fost transformat într-un pion pe care şefii lui l-au mutat de colo-colo fără drept de apel. Culmea, lucrurile stau 90% în favoarea lui.

  • Bebe Cotimanis se reapucă de jucat la TV
Că ar fi fost anunţat sec prin telefon că a fost zburat, că ar fi fost luat ca din oală de vestea că a fost înlocuit cu Florin Călinescu, taman când el se lăuda că începe filmările, că a fost doar o marionetă a producătorilor care l-au schimbat peste noapte...
Toate aceste scenarii au fost brodate pe baza unor speculaţii pe care Cotimanis nu s-a grăbit să le desfiinţeze. Probabil, nici nu a avut timp, căci, în momentul de faţă, are pe masă un teanc de proiecte din care trebuie să aleagă şi toate îi merg la suflet.

În cărţi pentru «Las Fierbinţi»

Bebe e actor şi actorie a vrut să facă de la bun început. Cum telenovelele de la Acasă TV în care mai prindea câte un rol sunt istorie, vocea PRO TV nu prea a mai avut ce alege.
Dar... Potrivit unor surse din PRO TV şi confirmat de apropiaţii lui Cotimanis, actorul este în cărţi pentru “Las Fierbinţi”. Nu a semnat contractul încă, dar ia serios în calcul această variantă. Un nou contract cu “Românii au talent” i-ar fi stricat “combinaţia”, căci filmările celor două proiecte se intersectează. Şi ar mai fi câteva producţii în care Bebe s-ar regăsi.
În plus, referitor la despărţirea de juraţii Andra, Moisescu şi Răduleasca, Cotimanis a semnat contractul, din capul locului, pentru un singur sezon, având din start conturată ipoteza schimbării.
I-a fost adus la cunoştinţă şi faptul că regulamentul formatului internaţional recomandă înlocuirea unui jurat cât de des posibil (ceea ce se întâmplă cu sfinţenie în cadrul show-ului din Anglia, de exemplu), fără a i se ascunde că el ar putea fi acela.

Ştia că e «out»!

Speculaţiile privind plecarea lui Cotimanis au fost generate de faptul că el apucase să declare că va pleca în turneu pentru preselecţiile noului sezon. Însă, lovitură de teatru, la acel moment, actorul ştia deja că a fost înlocuit.
Surse neoficiale din PRO TV ne-au explicat că Bebe a preferat să joace acest rol pentru a proteja strategia de promovare a noii formule, cu care el fusese deja pus în temă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu