duminică, 20 martie 2016

Vacante speciale

Intotdeauna am asteptat sezonul vacantelor. Nu doar ca are un farmec aparte, dar si pentru ca ofera posibilitatea de a-mi incarca bateriile intr-un mod activ, de a invata, de a face schimburi de experienta, de a cunoaste locuri noi, oameni noi, de a studia si a dobandi noi cunostinte.
Un mod eficient de a studia calatorind poate fi un program de tip Work and Travel vacante speciale.

Ce este Work and Travel Vacante Speciale?

 

Work and Travel USA

Work and Travel USA este un program de schimb cultural international al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studentilor la zi din diverse tari ale lumii sa mearga in vacanta de vara in Statele Unite pentru a lucra si a calatori. Principalul scop al programului este acela de a familiariza studentii straini cu viata si cultura Americii moderne si de a da posibilitatea locuitorilor Statelor Unite ale Americii sa inteleaga alte culturi.

Work and Travel USA - cui ii este adresat?

Programul Work and Travel USA este destinat studentilor inscrisi la cursuri de zi in universitati acreditate, de stat sau particulare. Beneficiile studentului participant in programul Work and Travel USA:
  • sansa de a intalni cultura americana, de a descoperi America, de a vizita orasele preferate si a munci pe perioada vacantei de vara pentru a castiga banii investiti in program si a calatori prin locuri de neuitat;
  • oportunitatea de a exersa limba engleza si a o imbunatati gratuit;
  • sansa de a castiga o noua perspectiva asupra vietii, de a observa propria cultura si a percepe asemanarile dintre culturi ;
  • extinderea interactiunii comerciale, imbunatatirea cunoastintelor intr-o companie globala, intelegerea culturii de business, castigarea experientei de munca internationala;
  • experimentarea unor situatii neobisnuite, castigarea unor abilitati necesare traiului zilnic;
  • posibilitatea de a lega prietenii cu studenti Work and Travel din diverse tari;
  • castigarea independentei si a maturitatii.

Work and Travel prin CND Management Solutions

Programul Work and Travel se realizeaza cu sprijinul specialistilor in selectia studentilor eligibili, agentii de recrutare ce reprezinta sponsorii auditati de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, asa cum este si societatea CND MANAGEMENT SOLUTIONS, societate cu experienta de 8 ani in conducerea unei agentii Work and Travel, detinatoare a agentiei de turism touroperatoare CND TURISM - VACANTE SPECIALE.
Participant in programul de vara Work and Travel USA este un student international la zi intr-o facultate acreditata care vine in Statele Unite pentru schimb cultural de munca si calatorie, pe o perioada de 4 luni. Angajatorul este o companie din SUA care ofera locuri de munca pentru studentii internaționali.
De finantarea programului se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel.
De emiterea DS-ului (permisului de munca) se ocupa sponsorul partener, iar de pregatirea ta pentru SUA ne ocupam noi, prietenii tai de la Vacante Speciale.
Azi este cel mai bun moment sa decizi sa iti petreci vara in State si sa alegi WORK AND TRAVEL VACANTE SPECIALE Inscrie-te azi pentru a-ti asigura un job la targurile de joburi! Locurile sunt limitate! 
 Un astfel de program imbina colosal vacanta cu jobul si studiul. Este o experienta de neuitat.

Se pot trai experiente de neuitat cu ajutorul unor variate circuite turistice: cu avionul sau cu autocarul, toate acestea te duc in mai multe locuri in una si aceeasi vacanta, oferind posibilitatea de a vedea mai multe locuri si de a cunoaste mai multi oameni si mai multe culturi.
Sunt oferte de nerefuzat si pentru amatorii de vacante exotice. Poti calatori in locuri mirifice, indepartate, intrand practic in alte lumi, cu frumuseti naturale de nebanuit.
Se poate beneficia de multiple oferte speciale. Fie ca este vorba de orice sejur posibil, fie ca este vorba de o evadare de week-end, farmecul este acelasi. Si beneficiile sunt pe masura.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu