luni, 23 mai 2016

Sorin Dumitru Cazan - Scrisoare deschisă către romașcani: „Bătaie de joc pe bani publici”!

Sorin Dumitru Cazan - Scrisoare deschisă către romașcani: „Bătaie de joc pe bani publici”!

poza stire cazanComunicat de presă al Partidului România Unită – Organizația Neamț
„Dragi cetățeni romașcani și plătitori de taxe și impozite, vă place ceea ce vedeți zilele acestea în centrul orașului nostru?
Vă place distracția finanțată din banii dumneavoastră?
Este inadmisibil ceea ce se întâmplă în aceste zile! Cu toți asistăm la o mascaradă politică, organizată de conducerea locală actuală!
Dumneavoastră știați ca de fapt ziua municipiului Roman este pe data de 30 martie? Oare de ce primarul nostru a decis să sărbătorim în luna mai? Pentru că în luna mai se organizează campanii electorale! Chiar ne lăsăm duși de nas? De ce să schimbăm noi istoria? În calitate de ce, schimbăm data unui eveniment? Oare nu a schimbat data doar în interes personal?
Nu doresc să creadă cineva că nu sunt de acord să sărbătorim ziua orașului nostru. Dar nu avem cum să ne lăsăm mințiți și manipulați pe față! În fiecare an, în luna mai, în ciuda atâtor comentarii și opinii, autoritățile locale nu schimbă nimic. Ne oferă aceeași distracție ieftină, pe banii noștri, dragi cetățeni. Cu fiecare an ce trece, acest “dorit“ spectacol se transformă doar în circ și balamuc.
Colac peste pupăză, anul acesta (ca și cum, nu s-a știut de acum 4 ani) zilele orașului se suprapun cu campania electorală. Nimic de zis, nu? Doar că primarul nostru a omis ceva. A omis că am evoluat, a omis că nu mai putem să înghițim mizerii, a omis că nu mai acceptăm spectacol ieftin și mascat, și cel mai important a omis faptul că noi suntem vocea orașului. Noi, în calitate de locuitori acestui oraș trebuie să decidem dacă dorim să petrecem 8 zile și 8 nopți, pe banii noștri!   V-a întrebat cineva dacă doriți, balamuc în centrul orașului?
Ceea ce se întâmplă acum nu este decât o campanie electorală mascată! Nu-i așa că ați simțit-o pe pielea dumneavoastră!?
Vi se pare normal să închizi un drum, și nu oricare, ci E85 pentru o scenetă cu miros de mici și pentru o mizerie cât cuprinde? Dragi cetățeni, în calitate de locuitor al acestui oraș, vă vorbesc și vă îndemn să nu vă lăsați nicio clipă manipulați de această imagine dornică, cică de a promova meșteșuguri! Ba mai mult, mă întreb, oare de ce nu există niciun meșteșugar romașcan? Ceea ce ni se “oferă“ pe banii noștri, nu este decât lipsă de respect față de fiecare dintre noi! Rușine pentru o așa organizare! Un bâlci ieftin și murdar!
Felicitările mele, domnule primar pentru strategia implementată! Ați organizat într-un mod atât de josnic și atât de imoral față de contracandidații dumneavoastră! Vă ascundeți în spatele deciziei consilierilor locali, v-ați spălat pe mâini, iar acum petreceți în “baia de mulțime“, alături de “familia romașcană“.
Sunt convins că romașcanii nu se lasă păcăliți, observă lucrurile acestea, ba chiar îi deranjează, pentru că îi luați peste picior oferindu-le doar ieftinituri, culmea tot pe banii lor.
Dragi romașcani nu vă lăsați cumpărați de această mascaradă! Nu vă lăsați cumpărați cu un circ! Luați atitudine și nu mai înghițiți dulciurile otrăvite și cumpărate tot din banii dumneavoastră!
Ceea ce se întâmplă zilele acestea este doar mită și fraudă electorală evidentă!
Atât în calitate de cetățean, dar și în calitate de candidat la primăria municipiului Roman, din partea Partidului România Unită nu pot să asist cu indolență la aceste acțiuni de manipulare a cetățenilor, a electoratului. Nu pot să accept că acest eveniment josnic este organizat și plătit din banii noștri, și desfășurat în campania electorală!
Stimați romașcani conștientizați că se dorește să fiți folosiți în continuare ca o “masă manipulată ce aduce voturi“! Nu vă vindeți pentru un mic, o bere sau un zâmbet fals. Este doar o mascaradă legală și cusută cu ață albă!
În loc de încheiere cer în mod public, domnului primar să ne prezinte câți bani s-au cheltuit pentru această mascaradă nedorită de romașcani.
Este momentul să fim uniți! Nu putem să mai înghițim gogomăniile și mizeriile altora!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu