joi, 9 februarie 2017

Finanțarea pentru Cinema Unirea și „Canalizare în Petru Rareș” a fost respinsă. Nu a avut susținere parlamentară

Finanțarea pentru Cinema Unirea și „Canalizare în Petru Rareș” a fost respinsă. Nu a avut susținere parlamentară

finantare cinema unirea respinsaÎn urmă cu câteva zile, când se purtau discuții pe comisii, în Parlament, pe marginea Bugetului de Stat, prezentam faptul că deputatul PNL Laurențiu Leoreanu a făcut câteva amendamente: a cerut bani pentru Cinema Unirea și pentru proiectul „Canalizare în cartierul Petru Rareș”.
Parlamentarii PSD din Roman, senatorul Dan Manoliu și deputatul Alexandru Rotaru nu au făcut nicio declarație, până în prezent, că ar fi depus vreun amendament prin care să se solicite finanțare pentru proiecte locale sau pentru proiecte promovate de PSD, în Roman și zona Roman.
Finanțarea Centrului Cultural Unirea și fonduri pentru reabilitarea canalizării in cartierul Petru Rareș au făcut obiectul amendamentelor inițiate de mine, cu sprijinul colegilor parlamentari liberali din Neamț, la Legea bugetului de stat pentru anul 2017.
9.267.000 lei pentru înființarea CENTRULUI CULTURAL UNIREA în Municipiul Roman, județul Neamț, prin reabilitarea fostului cinematograf Unirea și transformarea acestuia într-un centru cultural modern, funcțional, deservind concomitent și cele 28 de comune din zona metropolitană a orașului.
2.668.000 lei pentru realizarea proiectului “Canalizare menajeră și pluvială în cartierul Petru Rareș – străzile N. Balcescu, I.L. Caragiale, A. Iancu, Fd. Crișan – Municipiul Roman, Judet Neamț””, spunea deputatul Laurențiu Leoreanu, înainte de votarea bugetului.
Toate aceste solicitări au fost respinse, administrația locală fiind nevoită să caute finanțări pe alte căi și din alte surse
Domnul deputat Leoreanu a promovat proiectele locale la ședința Comisiei de Buget Finanțe, unde este membru.
Din câte am înțeles, Guvernul nu a acceptat nici un amendament, indiferent din partea cărui partid vine, chiar și de la PSD, drept pentru care urmează să căutăm alte soluții pentru atragerea de fonduri în vederea realizării acestor proiecte”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu