vineri, 17 februarie 2017

Viceprimarul de Roman Roxana Iorga, femeia potrivită, la locul potrivit

Viceprimarul de Roman Roxana Iorga, femeia potrivită, la locul potrivit

viceprimar 2După două săptămâni de la preluarea atribuţiilor de viceprimar, Roxana Iorga a făcut cunoştinţă cu toţi angajaţii direcțiilor pe care le are în subordine.
Săptămâna trecută, viceprimarul Iorga a discutat cu reprezentanţii Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale şi cu cei ai Direcţiei de Urbanism, oferind şi câteva sugestii pentru recompartimentarea unor camere de lucru, cu scopul de a facilita accesul la informaţii.
Tot săptămâna trecută, Roxana Iorga a luat contact cu noua structură sportivă – CSM Roman şi a vizitat bazele sportive, pentru câteva existând deja idei de modernizare.
În cursul zilei de miercuri, viceprimarul Roxana Iorga a cunoscut în mod direct activitățile Direcției de Asistenţă Socială. Roxana Iorga a vizitat locuinţele sociale din Anton Pann, apreciind în mod deosebit modul în care câţiva dintre chiriaşi au reuşit să-şi amenajeze și să întrețină spaţiile de locuit.
A urmat o vizită de lucru la Casa Speranţei, unde sunt adăpostite persoanele fără adăpost şi la Casa Bunicilor. viceprimar 1
Viceprimarul de Roman a apreciat în mod deosebit activitatea de la Casa Bunicilor, unde sunt cazate 38 de persoane în vârstă care nu mai au rude apropiate și care, aici, și-au format o familie.
Vizita a continuat la Casa Pâinii, unde, la mijlocul zilei, s-a urmărit modul în care este pregătită şi distribuită mâncarea către cei aproape 300 de romaşcani care nu-şi pot asigura hrana zi de zi. A urmat întâlnirea cu beneficiarii cei mai mici ai protecției sociale asigurată de Primăria Roman. Viceprimarul Roxana Iorga a vizitat creşa din Smirodava, unde se va implementa un proiect de extindere şi modernizare, şi Centrul de zi pentru copiii aflaţi în situaţie de risc, unde cei 25 de copii luaseră masa şi se pregăteau să-şi facă temele pentru şcoală. Sursa: Facebook – Primăria Roman
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu