vineri, 24 februarie 2017

Vivat bloggingul!!!

Au trecut ceva ani de cand am inceput sa "blogaresc". La inceput am facut-o din curiozitate. Vroiam sa vad daca pot sa fac ceea ce faceau si altii. Si am reusit.
Apoi am descoperit ca pot "scoate" si altceva din aceasta ocupatie: relaxare, antrenament intr-ale scrisului, cu tot ceea ce inseamna stimulare de imaginatie, comunicarea cu altii, descarcarea sufletului si mintii de idei, angoase, bucurii... Si am simtit ca pot sa si castig. Nu numai foloase materiale sau banesti, ci si prieteni, foarte multi prieteni.
De cativa ani insa am inceput sa pun blogul la treaba: sa intre in diverse maratoane, impreuna cu mine, adicatelea in diverse competitii de blogging. La inceput doar sa vad daca rezistam la alergat in echipa. Cu putina perseverenta am reusit sa terminam fiecare cursa. Pana acum fara sa castigam medalii, locuri pe podium, doar... am castigat experienta.
Acum pornesc intr-o cursa noua: Superblog 2017, editia de primavara. Si am de gand sa ajung la final cu siguranta. Ba chiar mai mult: sa ajung la final pe o pozitie cu mult mai buna decat in anii trecuti.
De ce imi propun sa termin cursa? Si inca pe un loc cat se poate de bun? In primul rand PENTRU CA POT. Stiu ca pot si trebuie sa pot. Vreau sa imi pun la treaba imaginatia si indemanarea la scris cu mult mai mult decat pana acum. Si mai este un motiv: primavara este anotimpul in care simt ca renasc si eu impreuna cu natura. Simt ca prind puteri si asta ma determina sa trag tare sa dovedesc ca traiesc din plin bucuria reinvierii spiritului. Si trebuie sa reusesc.
Asa ca hai la treaba. Mi-as dori ca toata competitia asta sa scoata din mine tot ce este mai bun. Iar la final sa pot spune: "Am scris o carte: cartea SUPERBLOG SPRING 2017!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu