Leadership Management International (LMI), un creator de programe de dezvoltare profesionala originar din SUA, a intrat pe piata locala in 2002 in sistem de masterfranciza.
In cautarea de solutii de dezvoltare personala si profesionala care sa fie flexibile, profesionale, orientate pe rezultate, s-a ajuns la LMI. In permanenta cei de la LMI sunt orientati spre gasirea solutiilor care sa creeze schimbari persoanelor care le utilizeaza. Renuntand la alte forme de instruire au reusit schimbarea vietilor in bine a peste 1.000 de persoane si cu o retentie a clientilor de peste 90%.
Franciza LMI beneficiaza de experienta internationala si are avantajul de a veni cu solutii ce s-au dovedit de succes in piete similare sau care au rezolvat probleme similare.
Programele LMI contin aplicatii si planuri de actiune specifice fiecarui participant in parte, masurand astfel impactul si eficienta mult mai precis. In general programele se desfasoara in grupuri, atat grupuri la care participa doar top manageri, cat si grupuri cu persoane din aceeasi companie. Exista de asemenea situatii in care programul se desfasoara individual, mai ales atunci cånd solutiile sunt mult prea specifice sau mai complexe.